Si em dius adéu

Si em dius adéu




dissabte, 7 de febrer del 2009

DEMÀ A CASA!... PER UNES HORES...

La millora d'en Pep és evident en tots els aspectes i els que l'han visitat darrerament ho han pogut ben comprovar.

Amb poca ajuda i molts collons ja s'aixeca i es manté -mai un cognom no fou tan escaient...- dret uns segons posant la columna vertebral com un pal de dreta.

Tant és així que, avui dissabte, la infermera ens ha dit que podríem disposar del 'passi verd' per anar en dies de festa unes hores a casa, per exemple a dinar.

Ha estat una bona sorpresa!!!

Ho farem demà diumenge!

Cap al migdia els fills, joves i forçuts, l'ajudaran a entrar al cotxe per anar a Can Fulló a dinar amb tota la colla... amb els néts i nétes i la petita Iris que també hi serà, per bé que a ella ara només li interessa la teta de la seva mare...

Dinarem i a la tarda, abans del partit del Barça, cap al Guttmann!

Si pensàveu venir-lo a veure, si us plau, no ho feu demà, reserveu-vos per un altre dia, la vostra companyia ens farà falta... però, si us plau, truqueu abans, ja que en Pep durant la setmana té un programa d'activitats força atapeït.

No ens agraden les malalties, però és un procés tan maco veure com, pas a pas, poc a poc, amb treball, bona medecina i voluntat el cos es recupera i la salut torna!

Seguirem informant...

Els/Les Manté i Majó

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Doncs que me n'alegro molt! A la Guttmann, dirigida pel mataroní J.M. Ramírez, et posaran com nou, Pep. Una mica d'oli a les frontisses, mitja volta de clau al "demarreur" i a tornar a circular!
Una abraçada!!
Francesc (Quico) Roca

Anònim ha dit...

Us envio una forta abraçada, m´en alegro molt de la recuperaciò i dels ànims que aquesta desperta, hi penso molt.
Petons Imma

Gladiadors a Roma!

Gladiadors a Roma!



Pep Jubilació

Pep Jubilació