Si em dius adéu

Si em dius adéu




dimecres, 11 de febrer del 2009

Gimnàs i bany!

A en Pep el fan treballar de valent. Gimnàs, tècnica per pilotar la cadira. Això es tradueix en mobilitat -sobretot al braç dret- i alguna rondinada. No descarta però, formar part de l'equip de cadira de rodes. El club escollit és el Barça, que entrena a la Guttmann.

Ara està gaudint del seu primer bany. És el repòs del guerrer.

Els/les Manté Majó.

2 comentaris:

Carme ha dit...

Aquest missatge és còpia d'un que vaig deixar l'altre dia en altre punt del blog i que no estic segura que hagueu vist. Carme Herranz.
"Hola Pep i família!! no m'acabo d'aclarir amb això del blog, però tinc l'esperança de que veureu aquesta nota. El blog és xulíssim, quines coses més maques dieu, i us diuen. Estic contenta de les bones notícies; en Pep és un campió mundial, i la Maria la seva entrenadora. Endavant amb la recuperació, que aquest estiu volem tornar a compartir amb vosaltres aquells moments tan feliços a Can Fulló. Això li agradarà a en Pep: avui hem estat de guàrdia per la gent de la Xarxa de recolzament a Palestina, que anaven a fer accions al partit Barça-Maccabi. La Núria V. a dintre del Palau i jo fora. Tot ha anat bé, però al final han retingut a una sala a 25 persones i les volien identificar. Hem fet una "gestió" a l'estil Pep i creiem que ha causat efecte, perquè els han deixat anar! Ja us ho explicarem!Un petó molt fort Pep, Maria i family (fins arribar a l'Iris!) Carme Herranz i família"

Anònim ha dit...

Estic MOOOOLTS CONTENT de rebre les vostres notícies i molt especialment aquesta que tan s'adiu amb el nostre esperit i els nostres objectiues al CR!!!
Sou unes ties INCOMMENSURABLES!!! Nosaltres ja no hi tenim res a fer! Ens heu superat del tot, als vells advocats!
Quina sort poder-ho veure!!!

Una abraçada molt forta!!!

(reserveu ben aviat CF, l'agost té demanda)

PEP

Gladiadors a Roma!

Gladiadors a Roma!



Pep Jubilació

Pep Jubilació