Si em dius adéu

Si em dius adéu




dissabte, 7 de febrer del 2009

INSTITUT GUTTMANN: UN MÓN EN CADIRA DE RODES

Dijous en Pep ingressà a l'INSTITUT GUTTMANN, per recuperar la màxima capacitat de -+ moviment possible, capacitat que li minvà una mica a rel de la segona intervenció i un xic més per la sedació a la que hagué d'estar sotmès per poder superar la pneumònia.

Aquesta institució és extraordinària!

De debò que impressiona!

Instal·lacions magnífiques, professionals, siguin metges, rehabilitadors/es i personal d'infermeria o d'administració, excel·lents; tota mena d'atencions, molta simpatia però també i per sobre de tot... dolor, molt de dolor... moltes persones, joves la majoria, amb afectacions neurològiques greus tot i que de grau i etiologia molt diversos, que malden amb constància i esforç, i comptant amb molta ajuda, per recuperar una vida el més normalitzada possible.

És trist veure tanta malaltia, tant dèficit i, al mateix temps, és encoratjador veure tanta, tanta capacitat per fer-hi front.

És maco també veure les famílies de les persones ingressades, acompanyant, mimant, esperant, és a dir, col·laborant a la millora de les seves persones estimades. Tothom té un paper a fer, tothom pot ajudar!

En Pep ja ha començat el seu programa de rehabilitació, les perspectives de millora són molt bones per les característiques del seu dèficit, per la voluntat que posa en superar-lo i pels molt bons suports que rep.


La cadira de rodes al Guttmann és el mitjà de transport bàsic, és l'emblema del centre i és també el símbol d'esperança de mobilitat i de normalitat per a tantes persones que un dia perderen o minvaren la capacitat de caminar amb els peus.

La ciència, la mecànica i la tecnologia al servei de la felicitat... la lluita per la felicitat al Guttmann va en cadira de rodes!

A córrer!!!



Gràcies per la vostra amistat!!!



Els/Les Manté i Majó

Gladiadors a Roma!

Gladiadors a Roma!



Pep Jubilació

Pep Jubilació