Si em dius adéu

Si em dius adéu




dimecres, 26 d’agost del 2009

En nom del Col·lectiu

Estimat Pep:

Parlem en nom del Col•lectiu Ronda, som les teves companyes i companys de feina, però tal i com tu ens has ensenyat el que ens uneix a tu és una profunda estimació.

Segur que la teva vida no es pot entendre, evidentment, sense la teva família, els teus amics i la participació en molts d’altres àmbits, però tampoc no es pot entendre sense el Col•lectiu Ronda. Tu ets un dels fundadors i un dels seus pilars més sòlid. De fet ningú com tu ha integrat la seva vida dins de la del Col•lectiu Ronda, la prova és aquí on som, Can Fulló. Això no existiria sense tu. Tu ho vas trobar i, com sempre, vas convèncer els teus companys, tu vas convertir-ho amb el que és i tu ho has mimat, com a masover, tots aquest anys. Ho has estimat tant, que sempre estaràs aquí.

Can Fulló és un espai vital per a nosaltres. És l’escenari de les nostres reunions, assemblees, discussions, xerrades, debats, reflexions, en elles tu, Pep, sempre has tingut la intervenció precisa, magistral, adequada, brillant,.... amb la lucidesa innata que t’ha caracteritzat sempre. Ens hi has fet plorar i riure.

Can Fulló és també l’escenari de les nostres festes, per a tu tan importants per que és la forma de celebrar estar junts i tu has exercit de mestre de cerimònies.

Però malgrat que Can Fulló ha estat un fet diferencial en la teva vida al Col•lectiu, hem de parlar també de la teva vida professional com advocat, advocat laboralista per vocació, però jurista apassionat amb un profund coneixement de tots els àmbits del dret: causes polítiques, estrangeria, insubmissió i qualsevol altre que permetés defensar els més dèbils i canviar la societat. Dur en les negociacions amb els contraris, tendre amb els clients, brillant en els judicis i exigent amb els companys.

Des del teu despatx de Mataró, el despatx d’en Manté, i la central del Ronda, sempre tenies la necessitat de compartir i conviure amb les companyes i companys de Barcelona, la sucursal.

Les teves companyes i companys et volem dir que els anys que hem passat al teu costat, ha estat un temps viscut molt intesament, ple d’experiències inovidables. Ha estat un màster de la vida amb el millor mestre.

Els que avui sou aquí per motius ben diferents, la família, l’amistat, la professió, la ideologia, el coneixeu i us podeu imaginar el que per nosaltres ha significat compartir amb ell cada hora, de cada dia, de tots aquests anys.

Pep, fa poc més d’un any ens vas dir: us estaré vigilant, i ens agrada que sigui així.

Gladiadors a Roma!

Gladiadors a Roma!



Pep Jubilació

Pep Jubilació