Si em dius adéu

Si em dius adéu




dimecres, 26 d’agost del 2009

Sant Pere i soldat romà

Tres notes d'en Pep Bermúdez per a l'escrit del Collinac (que penjarem aviat). Ens sembla que no van aparèixer i volem repescar-les. Gràcies Pep.



* Al Teatre de la Coma feiem la Passió i en Pep representava Sant Pere i tenia una escena culminant tallant l'orella d'un soldat romà, però al cap d'una estona tornava a sortit representant un altre personatge: un soldat romà.

* En Pep era el patriarca del Collinac, en total unes 27 persones, per dir-hi alguna cosa ( 12 de grans i 15 de petits).Abans de les celebrades sortides de vacances s'encarregava de fer les compres de queviures que ell abans ja havia calculat a " grosso modo" per poder sobreviure tots els dies a un preu mòdic. Li agradava anar a comprar a l'engrós i carregava de tot i força, des de formatges (molt recomanables per portar amunt i avall a l'estiu) (irònic), vins, caves, i espirituosos diversos, fins i tot caixes de tomàquets i pebrots.

*Al principi de tocar el saxo En Pep estava molt il•lusionat i a la que podia ens engegava uns recitals de saxo "solista" que ens deixava a tots esmaperduts i escalivats.

Un abraçada

Pep Bermúdez.

Gladiadors a Roma!

Gladiadors a Roma!



Pep Jubilació

Pep Jubilació