Si em dius adéu

Si em dius adéu




divendres, 30 de gener del 2009

DÓNA SANG, ÉS VIDA!!!

Hola, família, amics i amigues!!

Fa uns dies, quan en Pep estava més malalt, necessità dues transfusions de sang i, gràcies a aquesta sang, pogué superar una anèmia.

A casa valoràrem que si ell la podia rebre era perquè algunes persones, abans, l'havien donada i que ens agradaria correspondre a aquest regal, donant sang també nosaltres.

En preguntar-ho a l'hospital ens digueren que, per manca d'infrastructura, no podien rebre sang fora de les campanyes periòdiques.

Però avui hem rebut aquesta carta i adreça en la que l'alumnat de sisè de l'Escola Camí del Mig ens conviden a participar en una campanya al respecte que ha organitzat per demà.

Ens agradarà molt que la llegiu i que, si podeu per edat i per salut, DONEU SANG!

Ben segur que algun dia necessitarem sang, nosaltres, algú que estimem o altri i serà una gran sort que el banc de sang en tingui!



Moltíssimes gràcies!!!!

Els/Les Manté i Majó





Benvolguts/des,

Els alumnes de sisè de l’escola Camí del Mig us volem informar que cada any, el dia 30 de gener, celebrem l’aniversari de la mort d’en Gandhi que va lluitar per la pau al món. Per això aquest Dia Escolar de la No Violència i la Pau (DENIP), hem volgut col•laborar amb el Banc de Sang i Teixits per fer una campanya de donació de sang a l’escola.


DIA: Divendres 30 gener

HORARI: De 15 a 20 h.

LLOC: CEIP Camí del mig
C/ Camí del mig 1 – 3.



Recorda que has de tenir entre 18 i 65 anys.

ANIM!! VINE I COL•LABORA!!

Els alumnes de 6è del CEIP Camí del Mig

Amb el suport de: Ajuntament de Mataró
Fundació Hospital


Ahttp://www.mataro.cat/portal/contingut/noticia/2009/01/8612_CEIP_cami_mig_donar_sang.htmlrticle

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aixo de venir a donar sang a Mataro ens queda una mica lluny pero teniu tota la rao!
Sempre he pensat que ser donant (de sang o d'organs) hauria de ser obligatori. Ajudem a terceres persones a tirar endavant i aixo no te preu.
Us enviem una forta abracada a tots, especialment al Pep (feia be en voler que guanyes el millor el dijous passat tot i els patiments a ultima hora), a la Laia/ Iris de qui ja hem vist amb les fotos que hem rebut i a la Maria. Si, Maria, un ocellet ens ha dit que avui es el teu cumpleanys. Moltes felicitats! Que ens cumpleixis molts mes i que segueixis fent felicos a tots els que t'envolten com has fet i faras sempre perque forma part de la teva personalitat ajudar i pensar en els demes.
Petons desde Dubai.
Leo, Noa, Ari i Uri Font i Mante

Anònim ha dit...

Maria, avui l'escrit i els bons desitjos són per a tu. Per molts i bons anys!!!!
En Pep t'ha de fer un gran regal: POSAR-SE BO (més, vull dir) BEN AVIAT i anar tots dos de paseig. Si és que ja ha acabat de ploure, és clar. Petons per recordar com us estimo.
Isabel Tirado

Anònim ha dit...

Moltes gràcies a tothom pels vostres missatges!!!
Ens animen!

Marta, els pèsols, EXTRAORDINARIS!!!

Núria, el pebrot...COLLONUT!!!

GRÀCIES!!!

MARIA

Gladiadors a Roma!

Gladiadors a Roma!



Pep Jubilació

Pep Jubilació