Si em dius adéu

Si em dius adéu




dimarts, 20 de gener del 2009

Molt bona nit

Per primera vegada he passat molt bona nit. Després de riure amb el Krakòvia, vaig poder dormir durant hores seguides, sense les habituals calentures i accelerades que em desvetllaven i m'impedien descansar. Gràcies a la bona nit, avui passaré més estona a la butaca i faré més exercicis: he de recuperar mobilitat!

Fins aviat!

3 comentaris:

Isabel Tirado ha dit...

Hola Pep, m'encanta saber que evoluciones tan bé. I que facis bromes i que rondinis i que et faci il.lusió el menjar, i que dormis seguit, ... és estupendo! Ara vindran els somnis bonics per què estàs content d'estar viu i envoltat de gent que t'estima. Per cert, demano tanda a la Maria per venir-te a veure. Sort que tens una bona gestora de visites per què la teva habitació es podria convertir en el camarot dels germans Marxs! Un petonàs. Isabel Tirado

Anònim ha dit...

ei germanet, m'alegra que t'agradesin els meus guisats, ja saps demana per aquesta boqueta. T'estimem.

MARIA ha dit...

Isabel i tota la gent amiga... podeu venir a veure en Pep quan vulgueu; ara que ja està millor les visites curtes i amables l'animaran molt.
Però per avançar hem de respectar les seves hores de descans, el treball del personal sanitari i alguns moments d'intimitat familiar.
Aniria molt bé que em telefonéssiu al mòbil -no vaig gaire a casa- per acordar una estona que us vagi i ens vagi bé. Moltíssimes gràcies! Maria

Gladiadors a Roma!

Gladiadors a Roma!



Pep Jubilació

Pep Jubilació