Si em dius adéu

Si em dius adéu




dimarts, 13 de gener del 2009

Grans passos

Aquest matí, a les 7, a l'UCI, en Pep estava del tot despert! De fet ens ha dit que gairebé no havia pogut dormir en tota la nit; té l'horari girat, encara s'ha d'adaptar al ritme de nit i dia.

Però estava animadíssim!!! Amb ganes de moure cames i braços, de llegir el diari per saber notícies del món - quines males notícies, la guerra de Gaza!- i d'AIXECAR-SE!!! Ha demanat la crossa, per poder fer uns primers, GRANS PASSOS!!!

Aviat li podrem dur un ordinador portàtil a l'habitació i li ensenyarem el seu bloc. Tindrà una gran sorpresa!!!

Li hem donat records de tota la gent que ens ha escrit, telefonat o que ha vingut a veure'l; li hem explicat anècdotes que han passat en aquests 11 dies que ha estat adormit, lluny de nosaltres, lluitant per respirar i per viure!

Avui sentim una gran felicitat de veure la seva força, la qualitat de tot el personal de l'UCI de l'Hospital de Mataró que ha fet possible que en Pep superi la severa pneumònia que ha patit.

Una immensa abraçada d'agraïment i d'amistat a tothom!!!

Maria.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé!

Ànims Pep!

Unknown ha dit...

Penso moltíssim en vosaltres, tot i que massa sovint no us ho faig saber. Enguany, ni tan sols he complert el ritual de desitjar-vos bones festes i bon any. Però us sento molt aprop i us envio una forta abraçada, alhora que us agraeixo aquesta iniciativa que em permet estar més al corrent de la salut del Pep i de tota la família. Sou magnífics i la vostra força se'ns encomana. Moltes gràcies per tot!
Teresa Climent

Anònim ha dit...

Hola pep, t'enviem una abraçada molt forta a veure si t'arriba energia per posar-te bé de seguida. Els músics de la banda pensem molt amb tú i estem segurs de que aviat podràs tornar a tocar amb tots nosaltres. Molts petons a tota la familia i FINS AVIAT!!!

Anònim ha dit...

Hola Pep!! Cada dia les notícies que llegim són millors; pas a pas cap a la recuperació. A més de conèixer a l'Iris, aviat podràs conèixer també a la nostra Martina!!
Una abraçada forta.

Anònim ha dit...

Aquests dies hem estat a pocs metres d'on eres sense veure't per no pertorbar la "dormida" i el lent desvetllament. Quant et poguem veure, voldrà dir que ja estàs en condicions de fer-la petar una mica. Esperem aquest moment amb frisança. Reb una curosa abraçada, curosa per no desconectar cap tub ni conexió...
Rosa i Eduard.

Anònim ha dit...

Hem arrivat fa poc de veura el Pep, esta molt maco, parla i demana dema veura el Barça. No sabem encara quan el treuran de la UCI. Molts petons a tots

Trinxi ha dit...

Hola Maria i Pep, tenim pendent un arròs, ja tenim ganes de que sigui aviat, endavant,estem amb vosaltres.

Montse Garcia-Mila i Carles Trincher

Izan ha dit...

Pep i família, molts ànims i companyia per a tots i totes.
En Pep interessant-se pel que succeeix al món i allò que succeeix fora de l'Hospital; és més que una bona notícia. Suposo que malgrat les males notícies del que succeix al món haurà pogut veure que hi ha molta gent que se l'aprecia, i que espera poder-ne conversar d'aquestes coses que ens amoïna d'aquest món, però sobretot tornar a compartir espais amb bona gent.

Salut

Jordi

Anònim ha dit...

Hola família Manté Majó,
Ahir em vaig assabentar de la situació, però a l'hora que m'assaventava en Pep Comas ens feia saber la milloria de les útlimes hores. Només vull enviar-vos a tots, sobretot a en Pep, una abraçada molt forta i sentida. En Pep, per a molts, és un exemple de lliuta i militància per la vida, i, novament ho està demostrant.

Anònim ha dit...

Estimat amic Pep y tota la família Manté i Majó. Aquí van otras cuantas dosis de cariño y afecto infinito para acelerar esa feliz y ya imparable recuperación de la que todos estamos pendientes. Muchos ánimos,i una forta i entranyable abraçada.
Faustino

Gladiadors a Roma!

Gladiadors a Roma!



Pep Jubilació

Pep Jubilació